Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Merry Kissmyass

Χριστούγεννα. Αυτή η περίοδος πάλι. Έρχεται σε κάποιες μέρες, όπως μαθαίνω από τα Jumbo. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ. Γκμχ. Και που λέτε, ναι, έρχονται αυτές οι άγιες μέρες, και δεν ξέρω ακόμα αν τις μισώ ή αν τις αγαπώ. Θα μου πείτε ότι δεν θα σας φανεί περίεργο αν τις μισώ, μιας κ λίγο τις κράζω, αλλά κι όμως, υπάρχει το ενδεχόμενο να τις αγαπώ. Μάλλον γιατί ευτυχώς εκείνη την περίοδο δεν με έδερνε ο πατέρας μου, προτιμούσε να πλακώνει τα μελομακάρονα.

Έτσι για να αρχίσει καλά το κειμενάκι



Από την μία ρε συ

1. Ο υπερκαταναλωτισμός, ο όχλος στους δρόμους και στους πεζοδρόμους, η μανία για απόκτηση ενός σωρού μαλακιών με κάνουν και αρρωσταίνω με το πόσο αιγοπρόβατα είναι όλοι, την ώρα που εγώ κάνω σαν παιδί για να δω την ιστορία του Scrooge McDuck στο remake του παλιού παραμυθιού και το 15χρονο ξαδερφάκι μου λέει ότι θα αυτοκτονήσει αν δεν του πάρουν iPhone. Δεν υπάρχει πιο εμπορευματοποιημένη γιορτή από αυτή, όλοι τρέχουν να αγοράσουν δώρα για να είναι σίγουροι ότι ο ένας κ ο άλλος δεν θα πει ότι τον ξέχασε, και ας έκατσε μαζί του σε ένα τραπέζι να αγανακτεί που ακούει τις μαλακίες του καθενός, όλο το βράδυ.

Αφού μου αρέσουν τα μαύρα ρε μπαμπά!


2. Μην ξεχνάς γιατί γιορτάζουμε! Γιατί όσοι επέλεξαν να πιστεύουν είπαν να κάνουν μια περίοδο καταναλωτισμού που θα γιορτάζεται κ θα τιμάται η γέννηση ενός Θεανθρώπου. Και το καλύτερο είναι ότι σου επιβάλλεται. Τι? Δεν θες να το γιορτάσεις? Ε λυπάμαι, δεν είναι για σένα αυτή η γιορτή, πίσω στην Μέση Γη. Ντάξει, υπερβάλλω, αλλά τράβα πες ότι δεν γιορτάζεις τα Χριστούγεννα για τον μικρό Χριστούλι, να δεις κάτι ξινισμένες μούρες έτοιμες να σου πάρουν πίσω το ζευγάρι κάλτσες που σου πήραν για δώρο.

Κρόνιο πολλάάάά -Κατά Πέτρου 18:1


3. Τα κάλαντα που αντιλαλούν στις γειτονιές, ποιος άλλος πέρα από τα 10χρονα τα αγάπησε πραγματικά? Ποιος άλλος δεν βγήκε καθαρά για τα λεφτά? Ώπα, σβήστο, και τα 10χρονα για τα λεφτά το κάνουν, τώρα θυμήθηκα ότι έβγαινα κ γω κάποτε. Τέλος πάντων, αυτή η ιδιοτέλεια που χει γαμηθεί πλέον να υπάρχει στα πάντα. Ακόμα κ ένα αθώο τραγουδάκι όπως αυτό πλέον ακούγεται σαν τον ήχο της ταμειακής. "Cashείναι ορισμό Ός σας!". Και σε ξυπνάνε και το πρωί τα γαμήδια. Και υπάρχει και ο κίνδυνος να ναι πίσω από την πόρτα ο γύφτος με όλη την κομπανία με τα κλαπατσίμπανα.

Το γελάγατε μαλάκα Κανάκη, αλλά το έκαναν


Αλλά από την άλλη ρε φίλε

1. Αυτό το κρύο μα συνάμα γλυκό κλίμα που σε παροτρύνει να κλειστείς σπιτάκι και να αράξεις στην πέτσα σου άσχημα! Να βάλεις να δεις ό,τι σαπιοσειρά έχεις κατεβάσει απλά γιατί ήταν τσάμπα κ γιατί πιστεύεις ότι κάποια στιγμή θα δεις. Να αράξεις στον καναπέ και να φωνάζεις την μάνα να σου φέρει κάτι ζεστό να πιεις όσο αράζεις και κάνεις φούσκες με το σάλιο σου, βλέποντας άλλη μια φορά όσες ταινίες της Disney έχεις στην συλλογή σου ίσα για να νιώσεις πάλι ένα μαλακιστήρι 10 χρονών με μύξες να τρέχουν από το κρύο

Εγώ στις διακοπές


2. Αυτά τα γλυκά που βλέπεις παντού και ακούς πως έχει σε μέρη όπως το Cap Cap, αν κ σε παράλογα υψηλές τιμές που σε κάνουν να θες να χτυπήσεις στο μουνί κάθε χαζογκόμενα εκεί μέσα. Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, παραδίπλες, (ηλίθιο αστείο, ξέρω, αλλά γαμήσου) η ιδανική περίοδος να φας για να το πάρεις σε μπόι. Τα Χριστούγεννα δεν είναι για την γέννηση του Χριστούλι, αλλά του διαβήτη μας, αλλά και πάλι όλα είναι τόσο σατανικά όμορφα που απλά ΔΕΝ σε νοιάζει!

DAMN YOU. Happy Diabeetus.



3. ΤΑ ΔΩΡΑ που έχεις κάνει τους άλλους να νομίζουν ότι είναι αναγκασμένοι να σου πάρουν, είναι κάτι που από παιδί μέχρι και τα βαθιά γεράματα περιμένεις, από τον διάδρομο των Hotwheels μέχρι τις κάλτσες με τους ταράνδους που πηδιούνται!  Όσο και αν κράζεις την υπερκαταναλωτική μανία των Χριστουγέννων, πάντα θα αναγαλλιάζει η ψυχούλα σου όταν θα σκίζεις σαν Βησιγότθος το περιτύλιγμα που έκανε τόσο κόπο κάποιος μαλάκας στην πόρτα του μαγαζιού για να τα τυλίξει! 

Καλύτερα PS4.


Για αυτό βρίσκομαι σε δίλημμα. Τι να πεις για αυτή την γιορτή? Σχέση αγάπης και μίσους. Αγάπης όταν αράζεις κ είσαι με τους δικούς σου, μίσους όταν γαμιέσαι στην κίνηση για μια απόσταση 10 λεπτών επειδή οι μαλάκες με τα μαλακιστήρια τους τρέχουν να προλάβουν το τελευταίο δονητή για δώρο στην γιαγιά.

Προσέξατε που δεν ανέφερα τον Άγιο Βασίλη ε? Είναι γιατί δεν υπάρχει. Και αν υπήρχε, και αυτός ένα καπιταλιστικό γουρούνι θα ήταν, που ξέρει που είναι κρυμμένα όλα τα κακά κορίτσια και δεν λέει τίποτα. Επίσης, ακόμα κ αυτός θα ήταν ιδιοτελής, πολύ απλά γιατί ό,τι μπορεί να έκανε, θα το έκανε για να ικανοποιήσει το εγώ του, για να βλέπει πως τον αποζητούν, να βλέπει ότι έχει εξουσία πάνω στα σκατόπαιδα. Παρεκτράπηκα αλλά έπρεπε.

Ίσως ο καλύτερος Santa

Εσείς τι λέτε? Να σας δω. Love or Hate them motherfucking Xmas? Σας έδερνε τότε ο πατέρας σας ή όχι? Θα κρίνω από τις απαντήσεις σας.

Γράψ' το από κάτω. Κάτω, εκεί που λέει "Υποβολή σχολίου". Μην ντρέπεσαι.

Ermagherd Merreeh Chrestemeees

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου