Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Οι πιο άχρηστοι Υπερήρωες

Ξέρω ξέρω, που χεις χαθεί, γιατί δεν γράφεις, γράψε κανένα άρθρο κλπ κλπ. Έχετε δίκιο. Αλλά θα κάνω ό,τι θέλω. Αρχικά γιατί είναι το μπλογκ μου και έπειτα γιατί διάφορες ανησυχίες μου με κρατούν μακριά από την παραγωγικότητα και την συγγραφή κειμένων. Τώρα όμως μπορείτε να σκάσετε, ήρθα να γράψω άλλο ένα άρθρο.

Άλλη μια φορά θα στάξω χολή, αυτό που σας αρέσει, γιατί κατά βάθος όλοι σεις γουστάρετε την χολή, απλά είστε φλώροι για να το κάνετε. Θα επικεντρωθώ αυτή τη φορά σε ένα θέμα πιο 'σούπερ' (λογοπαίγνιο), στους Υπερήρωες, συγκεκριμένα σε αυτούς που θεωρώ τόσο άχρηστους που έκατσα μέχρι και άρθρο να γράψω για αυτούς! 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τη λίστα.

1. BATMAN. 
Ναι, το είπα. Ο Batman. Γιατί? Απλά τα πράγματα. Πρώτον, είναι ΘΝΗΤΟΣ! Τι το σούπερ έχει ένας θνητός? Πάρ' του την στολή και τι είναι? Ένα τίποτα, ένας τύπος που έχει μπράτσα και ξέρει πολεμικές τέχνες! Μιλιούνια τέτοιους βρίσκεις αν μπεις σε ένα πουστρόμπαρο, να φασώνονται και να τρώνε τις μούρες τους! Δεν λέω, αυτός είναι πλούσιος, αλλά πολλές αδερφές μπορούν να γίνουν πλούσιοι πουλώντας το κορμί τους σε κατάλληλα άτομα. Άρα ναι, Μπάτμαν, λυπάμαι αλλά είσαι λίγο άχρηστος. Θα μου πεις ότι το ίδιο είναι και ο Iron Man, αλλά προφανώς και δεν είναι. Όπως είχε πει, πάρτου τη στολή και είναι ένας πανέξυπνος, εκατομμυριούχος, Playboy. Η διαφορά είναι δηλαδή ότι είναι ένας γαμημένος ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, μπορεί δηλαδή μετά να σου γαμήσει αλά McGyver με την τοστιέρα σου! Αλλά και τη στολή να μην του πάρεις, γαμάει τον Μπάτμαν για την πλάκα του. Α ναι, θα τον υποδυθεί και ο Μπεν Άφλεκ.

Άστο στους ειδικούς φλώρονυχτερίδα!


2. CAPTAIN AMERICA.
Φλώρος. Η περιγραφή που του ταιριάζει περισσότερο. Θα μπορούσα να λήξω εδώ το θέμα του Κάπτεν τόσο πολύ που με καλύπτει η περιγραφή. Αλλά μετά θα ναι μικρό το κείμενο, άρα ας πω κάνα 2 πράγματα ακόμα. Ο τύπος ξεκίνησε από ένα χόμπιτ, πήρε λίγα αναβολικά που τον έκαναν πιο δυνατό και τον έστειλαν στην μάχη με μια ατσαλάκωτη ασπίδα! Όλα δηλαδή χάρη στην ΑΣΠΙΔΑ! Αυτός είναι άλλο ένα χαζό ντούκι εθνικιστής που απλά βρήκε κάτι δυνατό να τον προστατεύει! Πάρ' του την ασπίδα και τι είναι? Ένα παρθένο βλήμα με μύες. Και στον ελεύθερο χρόνο του αράζει με τον Μπάτμαν σε πουστρόμπαρο. Μπράβο ΑΜΕΡΙΚΑ. 

Λίγο να παραλείψει τα αναβολικά του και ΙΔΟΥ


3. Mr. FANTASTIC
Ο τυπάκος με το γκριζαριστό μαλλάκι από την ομάδα των Fantastic Four? Αυτός που είναι σαν πλαστελίνη? Ναι αυτός. Δηλαδή από την όλη ομάδα, όπου ο ένας έγινε σαν βράχος, ο άλλος έγινε φλεγόμενος και η άλλη αόρατη, αυτός κατάφερε να παραμείνει ο πιο lame χαρακτήρας, αυτός που απλά μακραίνει το σώμα του και με λίγη ζέστη λιώνει σαν πλαστικό. Ωραία τα κατάφερες μεγάλε! Δεν αντιλέγω, τουλάχιστον είσαι και συ επιστήμονας, και από τους πολύ καλούς. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, γιατί δεν σε φτιάχνεις λίγο? Γιατί είσαι και φλώρος. Μπορεί να διασπάσει άτομα ο τύπος και δεν φροντίζει να πάρει καμιά πιο γαμηστερή δύναμη! Άντε να του παραδεχτώ όμως ότι έχει την Τζέσικα την Άλμπα για γκόμενα!

Ντάξει, μπορείς να κερδίσεις τον Άνθρωπο-Twister

4. AQUAMAN
Κάτι σαν ο τελευταίος των Μοϊκανών, ο γιος μιας γκόμενας από την Ατλαντίδα που την έδιωξαν γιατί λέει ήταν λίγο πουτανάκι. Και γέννησε αυτόν με έναν γήινο. Άρα έχουμε να κάνουμε με άλλον έναν θνητό κατά κάποιο τρόπο. Που απλά μπορεί να μιλάει με δελφίνια, τσούχτρες, πέστροφες και να τα βάζει να κάνουν κωλοτούμπες. Καλό ακούγεται. Αν δηλαδή όλες οι μάχες γίνονταν στην θάλασσα και οι άλλοι ήρωες δεν είχαν υπερδυνάμεις, μπας και τους κάνει καμιά ζημιά η σαρδέλα. Επομένως είσαι λίγο άχρηστος Aquaman, γιατί δεν θυμάμαι και πολλά να γίνονται έστω κοντά σε συντριβάνι όπου θα μπορούσες να πλατσουρίσεις! Πόσο μάλλον σε εναέριες μάχες, εκεί τι θα κανες? Θα εκτόξευες χελιδονόψαρα? Εγώ προσωπικά προτιμώ τον Γοργόνο από τον Μπομπ Σφουγγαράκη, έχει και αόρατο αυτοκίνητο.

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ? ΛΟΛ?


5. DAREDEVIL
Δεν έχω κάτι με όσους έχουν αναπηρία, ίσα ίσα, χαίρομαι όταν τους βλέπω να προσπαθούν να ζήσουν φυσιολογικά. Αλλά όχι και να μου το παίζουν υπερήρωες, εκεί ξεπερνά τα όρια. Και ας έχει ανεπτυγμένες τις άλλες αισθήσεις. Παραμένεις ΤΥΦΛΟΣ, αγαπημένε Ματ Μέρντοκ, ό,τι και να κάνεις θα χεις μειονέκτημα με τον οποιοδήποτε! Για αυτό άσε το σώσιμο του κόσμου στους ειδικούς και συ κάτσε στην θέση σου, πάρε ένα λαμπραντόρ και μάζευε την αναπηρική σου σύνταξη! Αρκετά! Έδωσες και στον Μπεν Άφλεκ την ευκαιρία να σε υποδυθεί και μετά να σε κλάσει για τον BATMAN! Είσαι για τον πούτσο.

Σούπερ Ακοή my ass


6. GREEN ARROW/ HAWKEYE
Δύο. Όχι έναν αλλά ΔΥΟ ίδιους "Ήρωες" με την ίδια μαλάκυνση έχουμε. Και από την Marvel και από την DC. Είδε δηλαδή η Marvel έναν βλάκα της DC που παίζει με τόξα σε εποχή όπλων και υπερδυνάμεων και λέει "αα ωραία ιδέα αυτή η ηλίθια ιδέα, ας το κάνουμε και μεις να γίνει έτσι η πιο ηλίθια ιδέα στον χώρο των υπερηρώων"! Ο ένας λέει εκπαιδεύτηκε από εγκληματίες, ο άλλος ήταν ένα πλουσιόπαιδο, που και οι 2 αποφάσισαν να γίνουν βασιλιάδες των τόξων. Αλήθεια τώρα, ούτε να πετάξουν μπορούν, ούτε να τρέξουν γρήγορα, ούτε είναι παντοδύναμοι, όταν έρχεται η ώρα να επιλέξουν όπλο επιλέγουν ΤΟΞΑ? ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΟΞΑ? Γυμνοί στον λάκκο με τα αγγούρια που λένε στο χωριό μου.

Χουμοράκι γιατί κάτι άλλο δεν μπορεί

Ξέρω nerd-ο-geek-ουλες, δεν θα συμφωνήσετε με όλα, σταματήστε να ουρλιάζετε με δάκρυα στα μάτια! Έχει ο καθένας τις απόψεις του για αυτό άντε γαμηθείτε! Θα μου πείτε ο Μπάτμαν πχ έχει καταφέρει τόσα και μπλα μπλα μπλα, ΛΟΓΙΚΟ είναι να καταφέρει τόσα αφού πληρώνουν για να του προσάψουν τόσα κατορθώματα! Αν δεν άρεσε εξ αρχής ως χαρακτήρας, θα τον είχαν πεθάνει κάνοντάς τον να σκοντάφτει από μια ταράτσα και να τρώει τα μούτρα του, με τον Robin να θρηνεί για το μωρό του.

Δεν αντιλέγω, υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να χαρακτηριστούν άχρηστοι αλλά πιστεύω αυτοί είναι οι τοπ των τοπ! Και όχι, ο Flash δεν είναι άχρηστος όπως μου είπαν, ο τύπος μπορεί να τρέξει τόσο γρήγορα που μπορεί να γυρίσει μέχρι και τον χρόνο πίσω! Σκάστε.

Αυτά


Update #1 Δείτε και ένα άρθρο για τους πιο Γαμάτους Υπερήρωες εδώ


Update #2: Μια εικόνα που έπρεπε να μπει 



31 σχόλια:

  1. Ο μπάτμαν ειναι επιστήμονας, άσχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε λίγο ιστορία της DC πριν μπεις στον κόπο να γελοιοποιηθείς δημόσια.
      http://dc.wikia.com/wiki/Batman_(Bruce_Wayne)
      "At age 14, Bruce Wayne began his global sojourn, attending courses at Cambridge, the Sorbonne, and other European universities. However, he never stayed long and would often drop out after one semester. Beyond academia, Wayne successfully acquired various "practical" skills"
      Να στο μεταφράσω: Έμπαινε σε σχολές και τις παράταγε, έμαθε μόνο πρακτικά πράγματα από αλλού, κυνήγι, πολεμικές τέχνες, παραδοσιακή ιατρική.
      Και γω σπουδάζω Πάντειο αλλά δεν με λες ούτε φιλόσοφο ούτε κοινωνιολόγο ούτε ψυχολόγο, δεν έχω κάνει ούτε πρακτική, ούτε έχω πτυχίο.
      Ο Stark ΕΙΝΑΙ επιστήμονας, γνωρίζει φυσική, γνωρίζει τα πάντα, είναι γαμημένος μηχανικός, έφτιαξε γαμημένο μηχανισμό για να κρατάει ζωντανό αυτόν κ την καρδιά του.

      Διαγραφή
    2. Έφτιαξε γαμημένο μηχανισμό για να κρατάει ζωντανό αυτόν κ την καρδιά του στην μέση του γαμημένου Αφγανιστάν, από σκουριασμένα μέταλλα παρμένα από τον παλιατζή της γειτονιάς. *

      Διαγραφή
    3. Το ξέρεις ότι δεν είναι αληθινός ε;

      Διαγραφή
    4. Ναι το επιλύσαμε κι αυτό πιο κάτω, στο 2ο σχόλιο που έκανε ο άγνωστος νο1, αγαπημένε άγνωστε νο2

      Διαγραφή
    5. αυτο δεν σημαινει οτι επειδη δεν ειναι αληθινος εμεις ως αληθινοι αντρες δεν πρεπει να παθιαζομαστε μαζι τους.... ετσι κανουν οι ΑΝΤΡΕΣ

      Διαγραφή
    6. να παθιαζόμαστε όσο ξύνουμε τα αρχίδια μας και μυρίζουμε τα δάχτυλά μας... βαρβατίλα...

      Διαγραφή
  2. o mr. fantastic einai o gnostos tiramolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai re... den einai episthmonas.... oxi re.... katse diavase olo to arthro kai katalave oti o typos den einai apla episthmonas.. sta 14 mporei kapoios na parakolouthei 2-3-4-6 sxoles ee? kai kati allo...

    Polymath: He has studied Biology, Technology, Mathematics, Physics, Mythology, Geography, & History. Gained degrees in Criminal Science, Forensic sciences, Computer Sciences, Chemistry and Engineering by the time he was 21. He has MASTERED Diverse Environmental Training, Security Systems, and illusion/sleight of hand by the time he was 23. He gained even more DEGREES in Biology, Physics, Advanced Chemistry, and Technology by the time he was 25. He had learned Forensic Sciences, Medical Sciences, Expanded Computer and Engineering Sciences, and Expanded Device Pool use of personal powered armor and system, database creation on underworld crime bosses, rogue's gallery foes and other supervillains; improved material sciences for body armor and micro-machinery by the time he was 26 Has also learned Advanced New Development in Forensic and Medical Sciences

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα απόλα δεν χρειάζεται να κάνεις εκατό χιλιάδες διαφορετικά σχόλια, μπορούσες απλά να πατήσεις "Απάντηση" κάτω από την απάντησή μου. Έπειτα εσύ δεν ξέρω που τα βρήκες αλλά εγώ που κοίταξα τις -θεωρητικά κατ' εμέ- πιο αξιόπιστες πηγές της Marvel και της DC, βρήκα αυτά που σου παρέθεσα. Συγγνώμη αν κοίταξες σε μυστικιστικές λέσχες που πάτε κάποιοι καμμένοι και τα βρίσκετε τρίβοντας τις ρόγες του Κλούνει για να καυλώσετε.

      Και στο κάτω κάτω, τι λες να ηρεμήσεις και να μην κάθεσαι να σφάζεσαι για ανθρώπους που είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ, αποκυήματα της φαντασίας του Stan Lee και λοιπόν σκιτσογράφων/σεναριογράφων.

      Διαγραφή
    2. den malwnoume twra syzhtame re sy.. kai auta pou egrapsa panw ta phra apo to link pou paratheses....... kai to thema den einai opws o idios les na sfaxtoume alla epeidh einai fantastikoi, einai ekei gia na psyxagwgoun, kai na empneoun, kai auto pou kaneis esy einai na les tin aposph sou, thn dexomai kai thn sevomai, alla exw kathe dikaiwma kai na diafwnisw kai na sou pw pou kaneis lathos....

      Διαγραφή
    3. πωωω ρε φίλε δεν έβγαλε το σχόλιο και φαίνεται σαν να μην σχολίασα. μαλακίτσα.

      που λες, το γράφω και πιο πάνω "Ξέρω nerd-ο-geek-ουλες, δεν θα συμφωνήσετε με όλα, σταματήστε να ουρλιάζετε με δάκρυα στα μάτια! Έχει ο καθένας τις απόψεις του για αυτό άντε γαμηθείτε! Θα μου πείτε ο Μπάτμαν πχ έχει καταφέρει τόσα και μπλα μπλα μπλα, ΛΟΓΙΚΟ είναι να καταφέρει τόσα αφού πληρώνουν για να του προσάψουν τόσα κατορθώματα! Αν δεν άρεσε εξ αρχής ως χαρακτήρας, θα τον είχαν πεθάνει κάνοντάς τον να σκοντάφτει από μια ταράτσα και να τρώει τα μούτρα του, με τον Robin να θρηνεί για το μωρό του."

      εσύ από την άλλη "ο μπάτμαν είναι επιστήμονας, άσχετε"
      δεν θα το λεγα κ ότι την πολυδέχτηκες.

      τεσπα, το θέμα μας είναι ότι έχω την άποψή μου αυτή, να μου την αλλάξεις δεν παίζει, άρα ούτε κ το άρθρο. αν δεν σου αρέσει μην το ξαναδιαβάσεις, δεν σου χουμε κ το μαχαίρι στον λαιμό! αυτά από μένα!

      Διαγραφή
  4. Επιτέλους ένα σωστά τεκμηριωμένο καμμένο άρθρο!!! Εύγε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο τρόπος που γράφεις είναι αντιγραφή του mikeus....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μόλις το κοίταξα στο Λογοτεχνικό μου Λεξικό και όντως, δίπλα από το λήμμα "Mikeius" λέει "ο καυστικός τρόπος γραφής που επιτρέπεται να γράφει ο Μιχαλάκος και μόνο"

      Προφανώς και είμαι ειρωνικός. Αρχικά δες και λίγο Μaddox, τον πρωτεργάτη, που ξέρεις μόνο τον Μιχαλάκη και έγινες ξαφνικά γνώστης των πάντων! Είναι επιλογή όλων να γράφουμε όπως θέλουμε κ αυτός ο τρόπος είναι ο αγαπημένος μου <3

      Διαγραφή
    2. den mono o mikeus dikaiwma na vrizei manades

      Διαγραφή
  6. Ο Batman υπάρχει επειδή είναι ο πιο πιθανός super ήρωας ο χοντρός nerd που πάει στο comic book shop να λέει. "Θα μπορούσα να ήμουν και εγώ ο Batman αν έκανα την εξάσκηση του." Επίσης ο Batman πρέπει να είναι ο πιο cool super hero ever. Αστείο που η λίστα δεν περιέχει τον μαλακά Superman που δεν μπορεί την παρουσία μιας γαμημένης πέτρας. Και ο Iron manχχωρίς την στολή του είναι ένα τίποτα. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να φτιάξεις ένα άρθρο και να κράξεις αυτούς που δεν γουστάρεις. Όταν γράψεις άλλο ένα με αυτούς που γουστάρεις κάνε με tag να το διαβάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο με το σχόλιό σου για τον Μπάτμαν κ τους χοντρούλιδες.

      Το άρθρο το γράφω απλά για να εκφράσω την άποψή μου, γιατί να μην την γράψω ακόμα κ όταν είναι αρνητική? Ο στόχος μου είναι να κάνω τους άλλους να γελάσουν έστω κ λίγο για όλα αυτά τα υπεράνθρωπα πλάσματα!
      Σίγουρα θα χω και άλλη μια αναφορά σε ήρωες αλλά δεν σου εγγυώμαι ότι θα ναι για τα θετικά τους!

      Όσο για τον σούπερμαν, ναι, είναι ηλίθιο που μπορεί να πεθάνει από μία πέτρα αλλά μην ξεχνάς τα άλλα τόσα θετικά του, καθώς και την δυσκολία εύρεσης αυτής της πέτρας... Μιας και... ο πλανήτης του είναι πλέον αστερόσκονη!

      Διαγραφή
    2. Αναφερθηκε Superman και νομιζω οτι πρεπει να μιλησω...ο κρυπτονιτησ για τον Superman δεν ειναι ακριβωσ η αχιλειοσ φτερνα του γιατι μπορει μεσω του κρυπτονιτη αν θελει να πολλαπλασιασει την δυναμη του για πολυ μικρο χρονικο διαστημα αλα μετα θα υποστει τισ συνεπειεσ πολυ χειροτερα... Ο superman εχει βγαλει τη γη απο την τροχια τησ για να την σωσει like a boss!Τελοσ ο Superman<κρυπτονιτης,ο Batman<μαμα μπαμπασ,του ενοσ του καταστραφηκε ολοκληροσ ο πλανητησ του αλλου πεθανε η μαμα και ο μπαμπασ και δεν αντεχει...
      Υ.Γ Ο Superman εχει δωσει στον Batman ενα δαχτυλιδι κρυπτονιτη ωστε αν ποτε κανει κατι κακο ο Batman να μπορει να τον σκοτωσει.Αυτο ειναι ηρωασ με αισθημα ευθυνησ!
      Καλκ Παπ εδω!γαμησε το αρθρακι και θελουμε παρτ 2!

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα, είμαι ο Batman και ήθελα να πω οτι όσα ισχυρίστηκε ο Ανώνυμος φίλος μου σχετικά με το δαχτυλίδι κρυπτονίτη είναι πέρα ως πέρα αλήθεια. Ο Σουπερμαν ειναι σπουδαιος φιλος και αληθινος υπερηρωας. Σχετικά με τις σπουδές μου σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια έχω να προσθέσω τα μαθήματα υποκριτικής στην Σχολή Σταυράκου και μαθήματα ορθοφωνίας με τον Γερο Κ Καραμανλη εξ'ου και αυτή η στεντορια και ολιγον μη κατανοητη φωνή που υϊοθετησαν την 10ετία του 90 τα στούντιο του Χόλυγουντ για να με αντιπροσωπεύει. Η απόλυτη αλήθεια είναι οτι στην Σορβόνη δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω με επιτυχία κανένα μάθημα φιλοσοφίας γιατί είμαι στούρνος (σοβαρά τώρα, αν είχα την δυνατότητα να εννοήσω μεγάλους φιλοσόφους πιστεύεις οτι θα φορούσα τόσο γκεϊ κοστούμι και θα κυκλοφορούσα με τέτοιο αυτοκίνητο;). Τέλος, θελω να ευχαριστησω τους θαυμαστές μου για την στήριξή τους και επι την ευκαιρια θελω να ανακοινωσω εδω και τωρα αναμεσα σας οτι είμαι πρόωρος εξπερματιστης, γεγονος που γνωριζει μονο ο Σούπερμαν κι οχι η Κατγούμαν.

      πι-ες: ποτέ δεν μπόρεσα να δω αυτα τα γ@μημενα σηματα της νυχτεριδας στο φως που εστελνε ο μ@λ@κ@ς ο Γκορντον αλλα στην Αμερική κάποιοι επιστήμονες που δεν ασχολουνται μονο με το Ειτζ και τον καρκινο (θενκ γαντ) εχουν κανει την ανακαλυψη ενος γκατζετ που ανιχνευει την κλανια οποιουδηποτε ατομου σε ενδιαφερει σε οποιοδηποτε σημειο συνοδευομενο απο ενα ειδικο τζι-πι-ες που σε καθοδηγει (ακομα κι αν εισαι ο Daredevil) να βρεις αυτο το ατομο που κλανει, ελαχιστοποιωντας βεβαια τις πιθανοτητες λαθους εχοντας την δυνατοτητα να εισαγεις βοηθητικες πληροφοριες σχετικα με την κλανια οπως αρωμα/εσανς, ταχυτητα, καυστικοτητα, ηχο και μελωδια. Ο Γκορντον ειναι φοβερος κλανιαρης με χαλαρωση στο colon και παντα του φευγουν γερες οταν εχει γινει μεγαλο νταβαντουρι στο τμημα. Οχι οτι δεν με εχει τρεξει αδικα ο γελοιος με καυτερο fried chicken απ του Κει Εφ Σι αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...

      Διαγραφή
    4. Επιτέλους βγήκε ο Μπάτμαν μπροστά ο ίδιος αυτοπροσώπως και μας επιβεβαίωσε βάζοντας μια πούτσα στο στόμα των fanboys που μας κάνουν κάτι αρχίδια μεγαλύτερα από τον Robin, για το πόσο καλός είναι ο άντρας των ονείρων τους με το μαύρο άλογο.

      Ευχαριστώ Μπρους... Ε, Μπάτμαν ήθελα να πω.

      Διαγραφή
    5. αγαπητέ έκανα και ένα με αυτούς που αγαπώ. http://malakocave.blogspot.gr/2014/01/superheroesfuck.html
      αλλά λυπάμαι, και πάλι ο σούπερμαν έφαγε Χ

      Διαγραφή
  7. κοιτα απο την στιγμη που ο batman, εγω, o τζοκερ...ακομα και εσυ θα μπορουσανε να καθαρισουνε τον Σουπερμαν(ξερετε με εα κομματακι κρυπτονιτη) τοτε ο σουπερμαν ειναι ο πιο φλωρος ολων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://media.comicbookmovie.com/images/users/uploads/16657/aquaman%20powers.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Seriously? Καρχαρίας? Ντάξει, θα φάει τον Batman μιας κ είναι άχρηστος, αλλά για βάλτον απέναντι πχ σε αυτόν http://swishost.com/wp-content/uploads/2013/07/Wolverine-Animation-Picture-Wallpaper.jpg ή, ακόμα χειρότερα, σε αυτόν http://media.comicbookmovie.com/images/users/uploads/36671/DR_MANHATTAN.jpg.
      Τους κλάνει

      Διαγραφή
    2. Αλλος ανωνυμος

      http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aOqx7DM_700b.jpg

      Και δεν ειναι για πλάκα στην Justice League (μόνο ο Batman μπήκε έτσι για χρηματοδοτηση και για τεχνολογική έρευνα)

      και ο Κοσμοπόλιταν (σόρυ Μανχάταν) είναι sidekick του Nixon-αυτό τα λέει όλα νομίζω- και ενώ το παίζει μάντης (ξέρει παρελθόν παρόν μέλλον) είναι κολλημένος στον ντετερμινισμό, οπότε δεν έχει νόημα να τα βάλει με κάποιον γιατί φοβάται μην ταραξει τη ροη τοu "χωροχρόνουουουουου"- με λίγα λόγια ειναι απλά ένα TARDIS

      Διαγραφή
  9. ουτε φαν ιδιαιτερα ειμαι των σουπερ ηρωων ουτε γκικ..αλλα αυτο το στυλακι που την εχουν δει ολοι κ γραφουν που σ αρεσει τοσο κ. αρθρογραφε νομιζω πρεπει να σταματησει..το πιο ευκολο πραγμα ειναι να κραζεις...νταξ κουρασατε ολοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου καλέ μου φίλε, θα σου απαντήσω απλά, που πολλοί το βλέπουν παιδιάστικα! Αν μπορείς, κάντο καλύτερα! Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον να κάνει κάτι επειδή "το έχουν κάνει όλοι", αν ήταν έτσι ακόμα θα είχαμε τις άμαξες και όχι αμάξια, τηλεγράφημα κ όχι mail, κλπ κλπ. Επομένως περιμένω άρθρο σου κύριε πρωτοπόρε

      Διαγραφή
  10. Έλα, πρέπει να μπει κ αυτό το βίντεο όπως και δήποτε http://www.collegehumor.com/video/3970505/the-dark-knight-meets-superman-part-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Wraio xalia arthro megale :P
    Les pws einai h gnwmh sou alla to mono pou diavazw egw einai:
    "As vgw na vrisw ligo kati pou einai dhmofiles mpas kai erthei kapoios na me diavasei"

    Den exeis dikio se tipota aposa les, GG, QQ, Go back to bronze :)

    A nai kai prin apanthseis diavase kai kana comic gia na matheis kai tipote gia ta themata ta opoia thigeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν και ήδη με διάβαζαν, η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν με χάλαγε λίγοι παραπάνω αναγνώστες, true dat.

      Αλλά όχι, ποτέ δεν το έκανα μόνο για αυτό, δεν έκατσα να βρίσω τον Μπάτμαν για να θιξω fanboys, ώρες ώρες μπορεί να ναι γαμάτος αλλά ναι, δεν θα πεθάνω κιολας για αυτόν ως ήρωα, από τη στιγμή που υπάρχουν καλύτεροι.

      Διαβάζω και έψαξα επίσης και πριν το γράψω, ty

      Διαγραφή